BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 11/11/2011

El Barça Regal ja somriu sol

àlex Gozalbo
1 min
CJ Wallace intenta superar Shaun Stonerook en el partit entre Barça Regal i Montepaschi Siena.

BarcelonaHi ha poques maneres de guanyar el Regal Barça, però totes exigeixen una defensa extraordinària, un requisit que el Montepaschi Siena només va complir per moments i, per tant, va marxar del Palau Blaugrana derrotat. El triomf permet al conjunt blaugrana situar-se com el líder invicte d'un grup que ja camina en solitari.

Els equips bons escullen en quines accions s'esforcen. Els extraordinaris ho fan en totes. Aquesta és, a dia d'avui, la gran diferència entre un Montepaschi Siena que tan sols serra les dents quan es veu molt lluny del rival al marcador i d'un Barça Regal a qui Xavi Pascual està aconseguint fer treballar de manera constant.

Sortir amb avantatge de cada bloqueig és important i, si més no, pot ser-ho. Quan el conjunt italià se'n va adonar ja perdia per 19-4, una renda difícilment remuntable en un Palau Blaugrana que no acostuma a tenir pietat dels rivals.

És cert que el Barça Regal es va despistar en algun moment, com quan l'àrbitre polonès Grzegorz Ziemblicki va desqualificar Pete Mickeal i David Moss per estovar-se o quan Joan Carles Navarro no va estar encertat en els seus percentatges, però la regularitat d'aquest conjunt comença a ser tan habitual com excepcional.

stats