BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 28/02/2013

El Barça Regal no es confia davant un Khimki amb poc nom i molta qualitat

à.g.
1 min

BarcelonaEl Barça Regal juga aquesta nit (20.45 hores, Esport3) contra el BC Khimki, l'únic equip que aquesta temporada ha aconseguit superar els blaugranes al Top 16 de l'Eurolliga. La derrota es va produir en la segona jornada (78-65).

L'equip rus suma cinc victòries, dues menys que un Barça Regal que continua líder. "És un rival que no té el nom dels equips clàssics, però que és un dels millors conjunts de l'Eurolliga. Aquesta temporada és l'únic contrincant de la competició que ha aconseguit guanyar-nos amb claredat", diu Xavi Pascual, que avui podrà comptar amb Joan Carles Navarro.

"Una victòria ens posaria en una bona situació per aconseguir la classificació per disputar els quarts de final", assegura Xavi Pascual, que ha aprofitat els primers entrenaments de la setmana per treballar la defensa sobre Zoran Planinic, jugador sobre el qual gira tot el joc del BC Khimki. El base anota 13,7 punts i té una importància decisiva en els esquemes ofensius de l'equip que entrena Rimas Kurtinaitis.

stats