HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 17/11/2018

El Barça Lassa guanya a la pista del Dinan Quevert, derrotes del Reus i el Noia Freixenet

El porto ha capgirat el marcador a la pista del Reus

Ara

BarcelonaMala jornada dels equips catalans a la segona jornada de la Lliga Europea d'hoquei sobre patins, amb l'excepció del Barça Lassa. L'equip blaugrana s'ha imposat per 26 a la pista del Dinan Quevert francès. Nacho Alabart i Joao Rodrigues han fet els gols catalans a la primera part (1-3), amb Rodrigues marcant el seu tercer gol en una segona part on Pablo Alvarez i Pau Bargalló han sentenciat.

El Reus Deportiu en canvi, ha caigut a casa contra el potent Porto (2-4). L'equip català guanyava al descans gràcies als gols de Joan Salvat i Marc Julià, però a la segona part els portuguesos han imposat la seva qualitat amb gols de Giulio Coco (2) i Poka. El Noia Freixenet tampoc ha pogut sumar punts, en caure clarament per 4-0 a la pista del Monza italià.