BARÇA
Esports 17/02/2012

El Barça vol que el Madrid digui per què no cedeix el Bernabéu

El Barça segueix entestat a jugar la final de Copa del Rei contra l'Athletic Club al Bernabéu. El club blaugrana espera que els responguin "amb el mateix respecte" amb què ells van cursar la petició.

Nuria García
2 min
Després de la Copa Àfrica, Keita es va tornar a exercitar al costat dels seus companys del Barça.

BARCELONA.El Barça segueix esperant, després de la reunió de dilluns a Madrid, que la Federació li digui on jugarà la final de la Copa del Rei contra l'Athletic. Tots dos clubs van demanar jugar-la al Bernabéu i, si bé en els últims dies hi ha hagut notícies en què es deia que el Reial Madrid no cediria l'estadi, el Barça encara no ha rebut cap resposta oficial. "Oficialment no han dit res. Hem cursat una petició i esperem que amb el mateix respecte amb què la vam cursar, amb el mateix respecte amb què vam ser a la reunió de Madrid, ens responguin. Encara que sigui una negativa absoluta", va dir el portaveu i secretari de la junta directiva del Barça, Toni Freixa. "Els socis del Barça i de l'Athletic mereixen més respecte que una informació filtrada", va apuntar. I és que el club blaugrana vol que el Madrid doni una explicació formal de per què es nega a acollir la final.

De fet, segons Freixa, per al Barça el Bernabéu segueix sent el millor estadi: "Podria ser un gran exemple per a la societat un partit entre bascos i catalans a la capital espanyola i que fos un veritable exemple de civisme".

De fet, en la reunió de la junta directiva del Barça de dimecres es va decidir "plena submissió" al que digui la Federació. "Això no és incompatible amb el fet que esgotem les nostres possibilitats", va recordar Freixa.

Xavi, descartat

Segons va anunciar ahir Catalunya Ràdio, Xavi Hernández no jugarà el partit d'aquest diumenge contra el València. El jugador, que ahir es va exercitar al gimnàs, segueix tenint molèsties al soli i el tècnic, Pep Guardiola, prefereix reservar-lo. Contra el València també seran baixa Dani Alves i Javier Mascherano, sancionats.

stats