BARÇA
Esports 18/08/2013

Martino: "Aquest inici supera tot el que podia imaginar. Ara cal mantenir aquest nivell"

El tècnic argentí admet que ha parlat amb Messi sobre la necessitat que descansi més

Ara
1 min

BarcelonaGerardo Martino ha valorat positivament el seu debut a la Lliga. Martino ha reconegut que "el primer temps ha sigut una bona producció. Les coses que s'han parlat durant la setmana s'han fet, joc d'interiors, anar per dins i per fora. Bones sensacions, però no podem treure'n més conclusions". Martino ha insistit que "cal pressionar, i seria genial poder mantenir aquest nivell de pressió més temps".

El tècnic ha admès haver parlat amb Messi sobre la necessitat de descansar més. "No es pot pactar un canvi abans del partit. Si és un partit igualat, no faré aquest canvi, no estic boig. Si el partit està resolt, sí que podem fer aquests canvis per aconseguir que Leo pugui cuidar el seu físic".

Martino creu que l'equip encara pot jugar amb més alternatives, amb més intensitat i pressionar més. I, fent broma, ha admès que a finals de temporada sí que mirarà els resultats del Madrid. Sobre Neymar, el tècnic ha volgut recordar que ha arribat cansat i cal prendre decisions amb cap, sense forçar la màquina.

El tècnic ha admès haver parlat amb Valdés sobre el seu futur. "Va ser dels primers amb qui vaig parlar, i li vaig dir que si el podia ajudar en res ho faria. Ara, cal respectar la seva decisió personal".

stats