En breu
Esports 21/05/2012

El Barça venç a Lleó i té la Lliga Asobal a tocar (30-34)

David R. Jover

BARCELONADanjel Saric va tornar a ser el gran protagonista del partit del Barça Intersport. El dia en què els blaugranes es jugaven tres quarts de Lliga el porter bosnià no va fallar. La seva exhibició en el primer temps -13 aturades- va permetre al Barça remuntar un partit que en els primers quinze minuts se li va complicar. Del 12-9 es va passar al 15-17 amb què es va arribar al descans gràcies a l'actuació de Saric i a la de Noddesbo i Entrerríos, que van ser cabdals en un triomf que no s'entén sense l'actuació del porter.

Iés que ahir el Barça Intersport va anar de menys a més. Va fer la sensació de fragilitat en els primers trenta minuts, però es va saber refer a l'altura del gran partit que ahir havia de guanyar per no perdre la Lliga. De mica en mica els de Xavi Pascual van millorar en defensa, van ser més agressius i es van encomanar a Noddesbo i Rutenka en atac. Un cop aconseguit l'objectiu de controlar l'atac de l'Ademar, els catalans van sentenciar el partit.

En un tres i no res es van situar amb quatre gols de marge (17-21) i la renda va augmentar fins als set gols (23-30) un cop passat l'equador de la segona part. Amb el partit lligat i la Lliga Asobal pràcticament al sac, el Barça es va poder relaxar i va acabar guanyat per només quatre gols (30-34). El 2 de juny al Palau Blaugrana, contra el Torrevella, el Barça pot aconseguir la Lliga per segona temporada seguida.