23/03/2016

El Barça Lassa torna a badar com a visitant

Justin Doellman, aler pivot del Barça Lassa, esmaixa la pilota al Fernando Buesa Arena.

BarcelonaEl Barça Lassa va tornar a badar com a visitant (75-71). El Laboral Kutxa va superar l’equip blaugrana per tercera vegada aquesta temporada i va accentuar la gran assignatura pendent d’un equip culer que ha perdut vuit dels onze partits d’Eurolliga que ha jugat fora de casa. El bon partit d’Àlex Abrines (18 punts amb 4/5 en triples) i Tomás Satoransky (20 punts i 6 assistències) no va ser suficient per aconseguir el triomf a Vitòria.

“Ha sigut un partit molt defensiu en què no hem aconseguit transformar en punts alguns avantatges fàcils. Ens ha faltat anotació i això ens ha costat el partit”, va dir Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa. L’equip blaugrana, que tancarà el Top 16 rebent el Brose Baskets Bamberg i visitant el Zalgiris Kaunas, es va allunyar de les dues primeres posicions, les que tenien com a privilegi disputar l’eliminatòria de quarts de final prèvia a la final four amb el factor pista a favor, i es va quedar sense marge per a una nova ensopegada.

El conjunt basc, que va dominar el rebot, va tenir en Ioannis Bourousis (22 punts i 7 rebots) el seu jugador més destacat. Jaka Blazic, que durant algunes fases del partit va ser defensat sorprenentment per Sasha Venzekov, va ser uns dels protagonistes inesperats d’una nit en què Alberto Corbacho va tenir minuts gràcies a l’absència d’última hora de Fabien Causeur.

Xavi Pascual, que va tenir les baixes de Joan Carles Navarro i Pau Ribas, va apostar per una rotació curta i Samardo Samuels es va quedar sense jugar. Després d’un bon inici de partit, el Barça Lassa va tenir problemes per atacar la defensa d’un Laboral Kutxa intens que va aconseguir un avantatge de 13 punts a l’inici del quart període (58-45).

Liderat per Tomás Satoransky i Àlex Abrines, el Barça Lassa va protagonitzar una altra remuntada èpica i va empatar el marcador a tres minuts i mig del final (65-65). Tot i tenir fe i lluitar fins al final, aquesta vegada l’equip blaugrana no va tenir la mateixa sort que contra el CSKA i el Madrid, i va cometre algunes errades de concentració i de rotació que el van apartar de les opcions de tornar a casa amb la seva setena victòria (75-71).