Esports 17/12/2017

El Barça Lassa pateix per derrotar el Lleida (4-1)

El Liceo goleja el Vic i segueix liderant la lliga

Sergi Panadero, baixa per lesió pel partit davant del Lleida

BarcelonaDesprés de perdre dimarts passat el liderat compartit amb el Liceo, el Barça ha recuperat el camí de la victòria derrotant l'ICG Software Lleida (4-1). El partit, molt més igualat del que diu el marcador final, s'ha resolt a la segona part després que la primera acabés amb empat. Pablo Álvarez havia avançat els blaugranes i Roberto di Benedetto havia empatat per als lleidatans.

A la segona s'ha desfet l'equilibri amb un gol de Marc Gual en la primera jugada tornant del descans. A partir d'aquí, màxima igualtat i emoció entre un Barça que dominava i un Lleida que resistia i no descartava rascar un punt del Palau. Al final, a l'últim minut, dues dianes consecutives de Pablo Álvarez han fet pujar el 4-1 definitiu, un marcador 'fictici' pel que s'ha vist a la pista.

A la Corunya, el Vic, després de treure punts al Barça, ha estat golejat per un Liceo que ocupa la primera posició (7-1).

Ocupa la tercera posició el Noia Freixenet després de guanyar per 0-3 a la pista de l'Arenys de Munt, amb gols d'Aleix Esteller, Nil Roca i Sergi Llorca. El Noia supera per gols un Reus que haurà de recuperar el seu partit, ja que aquest cap de setmana ha jugat la Copa Intercontinental. El Noia s'ha classificat així per la Copa.

La resta de la jornada

El Citylift Girona ha derrotat per 3-2 el Palafrugell gràcies als gols de David Gelmà (2) i Raúl Pelicano. Gerard Pujol ha fet els dos gols visitants. El Lloret, gràcies a dos gols de Marc Grau, ha aconseguit un gran triomf a la pista de l'Alcoi (0-2) . El Resam Làser Caldes i el Voltregà han empatat (4-4) en un gran partit. Xavier Rovira (2), Pol Galbas i Alexandre Asensi han fet els gols locals. Xavier Crespo, Eric Vargas, Gerard Teixidó i Xavier Armengol han fet els gols osonencs.

El Vendrell de la seva part, ha golejat per 5-1 l'Asturhockey amb gols de Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Edu Fernández i Roger Rocasalbas han fet els gols locals.