HANDBOL
Esports 13/08/2017

El Barça Lassa cau contra el Kiel en el primer test de pretemporada (35-29)

Blaugranes i alemanys han disputat un amistós a Colònia, seu de la 'final four' de la Lliga de Campions

G.r.
El Barça Lassa d'handbol cau a Colònia

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha perdut aquesta tarda el primer partit de pretemporada contra el Kiel alemany (35-29). Els homes de Xavi Pascual no s'han pogut endur aquest amistós, disputat a la catifa del Lanxess Arena de Colònia, seu de la Lliga de Campions. Els locals han estat superiors i han dut la iniciativa en el marcador des del xiulet inicial (4-2 al minut 5, 18-14 al descans). La bona notícia ha estat el debut d'Alexis Borges, Jure Dolenec i Yanis Lenne, els tres fitxatges d'aquest estiu. El següent compromís de la pretemporada culer serà dijous, a la pista del CSM Bucarest romanès dels catalans Javi Humet, Pau Campos i l'exjugador del Barça Antonio García.