Esports 22/09/2018

El Barça Lassa d'handbol no bada amb el Vezsprem (31-28)

L'equip blaugrana s'ha refet de la derrota de la setmana passada

Aron Pálmarsson-

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha refet de la derrota de la setmana passada contra el Rhein-Neckar Lowen i ha superat el Telekom Vezsprem (31-28) en la segona jornada de la Lliga de Campions d'handbol. L'equip blaugrana ha sabut mantenir durant la segona meitat la renda de tres gols de la primera part (17-14).

"És important que la gent vingui al Palau a gaudir i patir amb l’equip, perquè sense patir no es guanya res", ha explicat Xavi Pascual. "Hem celebrat molt la victòria perquè a Europa costa molt guanyar, i ens ho mereixem", ha afegit Víctor Tomás.

Abans del partit s’ha guardat un emotiu minut de silenci en record de Xavier Pocurull i Martí Batallé, exjugador i jugador de les categories inferiors del BM Granollers morts en un accident de trànsit.