Handbol - Lliga de Campions
Esports 04/11/2018

El Barça Lassa d'handbol es desfà del Vive Kielce (31-27)

La victòria deixa l’equip blaugrana compartint el lideratge del grup A de la Lliga de Campions

Raúl Entrerríos

BarcelonaEl Barça Lassa d’handbol s'ha desfet del Vive Kielce polonès al Palau Blaugrana (31-27). La victòria deixa l’equip blaugrana compartint el lideratge del grup A de la Lliga de Campions amb el Vardar macedoni. El rival culer, entrenat per Talant Dujshebaev, ha competit bé i ha arribat al descans amb un desavantatge de tres gols (14-11), però el conjunt local ha sabut gestionar la diferència en una segona part farcida d’accions espectaculars.

"Estic molt content amb l'equip. Nosaltres no especularem i sempre intentem guanyar", ha dit Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa. "Crec que avui la gent ha gaudit d’un gran partit. Hem sabut patir en moments clau, i estic molt satisfet", ha afegit.