FUTBOL SALA
Esports 18/11/2018

El Barça Lassa derrota l'Ugra Yugorsk rus i jugarà la 'final four' europea per sisena vegada (2-0)

L'equip d'Andreu Plaza s'ha imposat al campió d'ara fa dues temporades

T.p.
El Barça Lassa derrota l'Ugra Yugorsk rus i jugarà la 'final four' europea de futbol sala per sisena vegada

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha classificat per jugar la 'final four' de la UEFA Futsal Champions League en derrotar l'Ugra Yugorsk rus per 2-0. L'equip d'Andreu Plaza, amb el suport de 3.500 aficionats, ha marcat a la primera part gràcies a un gol de Ferrao després d'un penal clar de Caio sobre Esquerdinha. A manca de sis segons, el porter blaugrana Juanjo ha fet el 2-0 aprofitant que els russos jugaven sense porter. Aquesta serà la sisena 'final four' del Barça, la segona consecutiva. L'equip blaugrana va ser campió d'Europa els anys 2012 i 2014.

Abans el Barça Lassa ja havia guanyat els dos primers partits, contra els polonesos del Rekord Bielsko-Biala (3-1) i els eslovacs de l'Ekonomac (6-1), convertint el duel amb els russos en tota una final. L'empat, però, valia als catalans, que han defensat amb encert, especialment en els últims minuts, quan els russos, bastant conservadors, finalment han buscat aixecar el partit. L'Ugra Yugorsk, campió europeu ara fa dos anys, ha plantejat un partit dur i ha jugat amb porter jugador els últims cinc minuts, quan Juanjo, protagonista amb les seves aturades, ha fet el 0-2 definitiu en un partit on l'Ugro jugava com a local, segons sorteig, tot i que el partit era al Palau Blaugrana.

Els altres equips classificats són l'Inter Movistar (vigent campió), el Kairat del Kazakhstan (campió el 2013 i el 2015) i el s portuguesos de l'Sporting, que han eliminat el seus rivals locals, el Benfica. La 'final four' es jugarà del 25 al 27 d'abril en una seu encara per determinar.