Esports 16/06/2018

Èpica victòria als penals del Barça Lassa de futbol sala (3-3, 3-1)

L'equip blaugrana ha forçat el cinquè partit de la final

Pola intenta evitar un atac del Barça Lassa

BarcelonaEl Barça Lassa ha superat el Movistar Inter (3-3, 3-1) i ha forçat el cinquè partit de la final, que es disputarà dimarts. El partit ha acabat amb empat gràcies a un gol de Dyego sobre la botzina i a la pròrroga no s'ha mogut el marcador. El guanyador s'ha decidit als penals. Esquerdinha, Sergio Lozano i Dyego han sentenciat el triomf culer des del punt de penal.

Ferrao ha estat baixa. El jugador continua convalescent de la commoció que va patir dijous.

Gadeia ha obert el marcador amb una jugada d'estratègia al minut 4. Després de marcar, l'equip visitant ha patit per contenir l'empenta del Barça Lassa. L'empat blaugrana ha arribat amb un gol de Dyego al minut 19.

Sergio Lozano ha marcat el segon gol local al minut 36, quan el Movistar Inter ha passat a jugar amb porter-jugador. Gadeia ha empatat el resultat a minut i mig del final (38). Rafael Rato ha marcat el tercer gol visitant a 10 segons del final. Quan tot semblava dat i beneït, Dyego ha forçat la pròrroga amb un golàs a unes dècimes del final.

Un total de 5.141 espectadors han vist en directe el partit al Palau Blaugrana, on Paco Sedano ha rebut un emotiu homenatge en acabar el duel.