Misc 19/05/2019

El Barça Lassa s'assegura un triomf tranquil contra el Delteco GBC (88-71)

L'equip blaugrana no ha donat opcions al rival basc

Thoms Heurtel

VitòriaEl Barça Lassa ha superat el Delteco GBC (88-71) i obligarà el Reial Madrid i el Kirolbet Baskonia a guanyar els seus partits per mantenir-se per davant en la classificació de la Lliga Endesa. L'equip blaugrana, que ha assolit el seu triomf número 1.500 a la competició, no s'ha complicat la vida contra un rival que ha millorat les seves prestacions en l'últim tram de la temporada i que arribarà a l'última jornada amb opcions d'aconseguir la permanència.

Thomas Huertel (22 punts i 5 assistències) ha liderat l'anotació d'un conjunt català en què Kevin Seraphin ha tornat a tenir minuts després que Svetislav Pesic l'expulsés de la banqueta durant el partit anterior. Ádám Hanga ha mantingut la seva solidesa habitual. Els locals han sabut imposar el seu físic contra un rival molt combatiu que mai s'ha rendit al Palau Blaugrana.

Tot i els esforços tàctics de Sergio Valdeolmillos, el Barça Lassa s'ha passat bé la pilota (22 assistències) i ha aprofitat uns bons percentatges de tir per mantenir-se sòlid durant els 40 minuts en un dia en què Ante Tomic ha tornat a ser baixa per lesió.

El Barça Lassa tancarà la temporada regular diumenge que ve a la pista del Monbus Obradoiro. L'equip gallec, que es jugarà la permanència, només té una victòria més que el Delteco GBC, que visitarà la pista del Reial Madrid. En cas d'empat a triomfs, el 'basket average' directe és favorable al conjunt basc. L'UCAM Múrcia i el Movistar Estudiantes han assegurat la categoria.