HANDBOL
Esports 25/03/2013

El Barça Intersport supera el tràmit danès (26-24)

Martí Molina

Barcelona.El Barça Intersport va fer bons els pronòstics i es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol després de derrotar el Bjerringbro-Silkeborg per 26-24. Una victòria ajustada però més que suficient després que a l'anada els de Xavi Pascual ja s'imposessin en terres daneses per sis gols de diferència.

Conscients que no tenien res a perdre, els danesos van saltar al parquet del Palau Blaugrana amb ganes de donar una bona imatge i es van situar al davant en el marcador en els primers minuts. Això sí, sense inquietar en cap moment el Barça Intersport, que no va deixar que la diferència fos superior als dos gols.

Al descans el resultat era de 12 a 13, i a la segona meitat els de Xavi Pascual van capgirar definitivament el partit: es van situar al davant en el minut 35 i van arribar a guanyar de quatre gols al 41. Al final de l'enfrontament, el resultat va ser de 26 a 24. Rutenka, Entrerríos i Tomás -que reapareixia després de perdre's l'últim partit de Lliga- van ser els màxims golejadors blaugranes. Entre tots tres van marcar 21 dels 26 gols locals. El sorteig dels quarts de final de la competició es farà demà a les onze del matí.