HANDBOL: LLIGA ASOBAL
Esports 24/03/2011

Barça i Granollers fan un brindis per l'handbol català

El Barça Borges i el Fraikin Granollers van demostrar ahir per què estan en els llocs capdavanters de la taula en un partit intens, d'anades i tornades i en què la victòria es va coure al segon temps (36-29).

David Jover
Iker Romero intenta el llançament en un partit en què va anar de més a menys.

BARCELONA.Ahir el Barça Borges es va permetre el luxe de no fer sortir en el set inicial dos pilars com són el capità Laszlo Nagy i un dels millors jugadors de l'equip, el lateral esquerre Siarhei Rutenka.

Els beneficiats d'aquesta mesura van ser el rus Konstantin Igropulo i l'home que dimarts va anunciar que no seguiria al club blaugrana la temporada vinent, Iker Romero.

El lateral basc, molt motivat, no va acusar la falta de ritme que suposa no sortir gairebé mai de titular i va fer una nova demostració de força i rauxa en un dels partits importants de la temporada contra el tercer classificat, el Fraikin BM Granollers.

Romero va agafar les regnes a l'inici marcant dos gols de manera consecutiva, un després d'un robatori en zona defensiva i el contraatac posterior.

Aquest santuari, que no oblida els gols decisius ni les assistències preciosistes del 18 blaugrana, també va veure com continua sent molt irregular en el seu joc.

El Barça va començar dominant per quatre gols, 7-3, però ben aviat va veure que el Granollers anava de debò i va empatar el matx a 11. La feina dels vallesans tot i les dificultats econòmiques no té preu i va quedar palès a la pista, on no es van reservar res. Al descans, tres amunt per als blaugranes, 16-13.

A la represa, la diferència de banqueta va conduir els blaugranes al triomf per 36-29, una victòria que els col·loca a cinc partits de tornar a conquerir la lliga Asobal, que fa quatre anys que no aixequen. El proper repte blaugrana, la Champions.