SEGONA DIVISIÓ B
Esports 22/08/2015

Gerard López s'estrena en partit oficial amb el Barça B amb una derrota a Cornellà (2-1)

El tècnic granollerí afirma que l'equip "aprendrà de les errades" després de caure amb un gol en el darrer minut

El Barça B ha perdut contra el Cornellà

BarcelonaGerard López s'ha estrenat com a tècnic del Barça B amb una cruel derrota al camp del Cornellà. El filial blaugrana, després del descens a Segona B, ha presentat un equip molt jove que ha patit de valent per aturar els atacs locals durant els primers minuts. Dani Martí ha marcat el primer gol verd ja durant els primers dos minuts i abans del descans Ortolá ha tingut feina.

A la segona part, Dongou ha marcat el gol de l'empat, però quan semblava que aquest seria el resultat final, l’àrbitre ha xiulat un penal de Robert Costa sobre Oscar Muñoz en el tercer minut del temps afegit. El mateix jugador ha transformat el penal i ha col·locat al marcador el resultat final de 2 a 1 favorable als locals. Gerard, al final del partit, ha afirmat que l'equip haurà d'aprendre de "les errades" per "guanyar experiència" i adaptar-se a una categoria molt exigent.