Futbol
Esports 08/03/2013

El Barça i la Federació Catalana de Futbol signen un acord per promocionar el futbol formatiu

Aquest acord, que tindrà caràcter retroactiu des de l'inici d'aquesta temporada, tindrà vigència fins al 30 de juny de 2016

Ara
1 min
Signatura d'un acord de col·laboració entre la FCF i el FC Barcelona

BarcelonaEl Barça i la Federació Catalana de Futbol han signat aquest divendres un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar el futbol formatiu català, així com el futbol femení, el futbol sala i la formació d’entrenadors.

L’acte de signatura ha comptat amb l’assistència del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, i dels directius del Barça, Jordi Mestre, responsable del futbol formatiu, i Ramon Pont, vicepresident de la Fundació FC Barcelona.

L'acord entra en vigor des del moment de la signatura amb caràcter retroactiu des de l’inici d’aquesta temporada i tindrà vigència fins al 30 de juny de 2016. El Barça es compromet a prestar la màxima col·laboració a la FCF en l’organització, promoció i disputa dels partits que disputen les Seleccions Catalanes de futbol, a cedir les instal·lacions d’acord amb la disponibilitat i les condicions pactades i facilitarà la participació dels jugadors seleccionats en cadascuna de les categories.

stats