Publicitat
Publicitat

La FIFA admet el recurs i el Barça podrà fitxar aquest estiu

La federació internacional ha atorgat "efecte suspensiu" a la sanció per incomplir els articles referents al fitxatge de 10 menors d'edat

El Barça podrà fitxar jugadors aquest estiu. La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha decidit donar un "efecte suspensiu" a la sanció del 2 d'abril que impedia al club fitxar durant els dos propers mercats de fitxatges per incomplir la normativa de fitxatges relativa a la protecció de menors. El Barça va presentar un recurs que ha estat acceptat. 

La FIFA ha informat de la mesura presa pel president de l'esmentada comissió, Larry Mussenden, davant "la complexitat de la matèria, la data d'inici del proper període d'inscripció –1 de juliol del 2014– i el fet que la Comissió d'Apel·lació no sembla estar en posició d'adoptar una decisió sobre el fons de la qüestió a temps de garantir que un eventual recurs del club davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) contra la sentència d'aquesta Comissió pogués ser decidit abans de l'inici del proper període d'inscripció". En el comunicat de la FIFA, a més, es deixa clar que s'accepta el recurs i garanteix que es tramitarà correctament per respectar els drets del club.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF