Publicitat
Publicitat

BARÇA

Carles Vilarrubí: "Tenim la sensació que passa alguna cosa, la reacció de la FIFA és un despropòsit"

El vicepresident del Barça admet que el club pot cometre errors

El vicepresident del Barça Carles Vilarrubí ha analitzat la sanció de la FIFA rebuda pel club i ha afirmat que "vivim una situació excepcional. Surt de l'habitual. Tenim la sensació que passa alguna cosa. I ens sap greu que pugui fer sensació de victimisme. Quelcom estrany està passant aquí. La reacció de la FIFA és un despropòsit. Aquí passa quelcom".

Segons Vilarrubí, no és normal que la FIFA convidi al desembre el president Bartomeu per fer una xerrada sobre la Masia a Marràqueix, quan la sanció estava decidida ja al novembre. "Ningú li va dir res, aquell dia", ha afegit.

Vilarrubí s'ha mostrat crític amb la Federació espanyola, que també ha rebut una multa, ja que "la RFEF encara ha d'obrir boca per defensar el Barça, columna vertebral de l'èxit de la selecció espanyola. Estic absolutament astorat".

El vicepresident es pregunta:"Si la FIFA et sanciona al novembre, per què no ho comunica al novembre? Per què ho fa a l'abril, quan t'hi jugues la temporada?", admetent que "entenc que la normativa s'introdueixi perquè no tots els models de formació són d'excel·lència, com ho és la Masia".

Preguntat per Jordi Basté, ha explicat que "l'any 2009 surt una norma concreta que afecta la Masia. I es produeix una denúncia anònima. No és victimisme, és un fet", i ha afegit que "segur que cometem errors. Es tracta de cometre els mínims errors possibles".

Històries de superació esportiva

Etiquetes