COPA CATALUNYA
Esports 25/08/2018

El Barça guanya la Copa de Catalunya femenina (7-0)

L'Espanyol ja perdia per 4-0 al descans

BarcelonaEl Barça no va tenir pietat de l’Espanyol a la final de la Copa Catalunya de futbol i va guanyar el títol per cinquena temporada consecutiva després d’un triomf contundent. L’equip blaugrana es va imposar per 7-0 a l’estadi Joan Capdevila de Tàrrega i aixeca el títol per novena vegada, el primer títol d’una temporada en què el gran repte és recuperar la lliga, que ha perdut davant l’Atlètic de Madrid les dues últimes temporades. Abans de la final de Tàrrega es va guardar un minut de silenci en memòria del tècnic Dani Rodrigo, de l’AEM Lleida, l’equip que havia jugat dijous les semifinals contra l’Espanyol.

Natasha Andonova, que ja va brillar a les semifinals amb tres gols, va liderar el triomf blaugrana durant el primer temps amb dos gols (12’ i 29’), el primer amb un xut a l’escaire de la porteria de Míriam de Francisco i el segon de córner olímpic, i va participar també en els gols de l’anglesa Toni Duggan (15’) i de Kheira Hamraoui (25’). Amb 4-0 al marcador en el descans, l’Espanyol va intentar aguantar amb més intensitat, però l’esforç físic va castigar les jugadores blanc-i-blaves, i en els últims minuts el Barça va tancar la golejada amb un segon gol de Kheila, que va fer un gran partit, un altre de la jugadora anglesa Toni Duggan de cap, i un últim de Bárbara Latorre desmarcant-se dins de l’àrea quan faltaven tres minuts per al final.