FUTBOL SALA
Esports 28/08/2019

El Barça empata contra el Corinthians i arriba a les semifinals del Mundial de Clubs (1-1)

L'equip català jugarà les semifinals contra el Boca Juniors argentí

T.p.
El Barça de futbol sala, abans de jugar contra el Corinthians

BarcelonaEl Barça jugarà aquest dissabte a les 10 del matí, hora catalana, les semifinals del Mundial de Clubs de futbol sala contra el Boca Juniors argentí, després d'empatar avui contra el Corinthians brasiler (1-1). El Barça sabia que amb un empat en tenia prou per ser primer de grup, ja que al Mundial els grups són de tres equips. El Corinthians havia derrotat el Shenzhen xinès per 3-1, i el Barça, per 4-1, motiu pel qual un empat deixava la primera posició en mans de l'equip d'Andreu Plaza. El primer temps, però, ha sigut molt igualat i ha acabat sense gols. El Corinthians, que volia dedicar el triomf al seu jugador Douglas Nunes, assassinat a la sortida d'una discoteca l'11 d'agost, ha demostrat el perill dels clubs brasilers, que encadenen tres victòries consecutives en aquesta competició.

A la segona part el Barça ha intentat portar el pes del partit, però als 26 minuts una contra brasilera ha permès a Murilo marcar el 0-1. L'equip blaugrana ha seguit atacant la porteria del Corinthians, on Tiago s'ha anat convertint en l'estrella del partit. El Timão, tal com és conegut el Corinthians, ha aprofitat una segona contra per enviar la pilota al travesser, però de l'ensurt s'ha passat al gol de l'empat de Ferrao, aprofitant un rebuig de Tiago a un xut de Lozano (28').

Els últims minuts, a diferència dels primers, han sigut diferents, ja que els dos clubs han acceptat l'empat, que els classificava a tots dos. El Barça com a primer de grup, jugant contra el Boca argentí, i el Corinthians com a segon. La segona semifinal serà tota brasilera, ja que el rival serà el vigent campió, un Magnus Futsal que ha eliminat ElPozo de Múrcia.