Futbol Femení
Esports 01/11/2012

El Barça femení goleja el Cajasol Trigueros (4-0) i escala fins a la quarta posició

La classificació la lidera en solitari l'Athletic Club, que aquest dijous ha derrotat l'Espanyol 4-1 a Bilbao. A més, el Llevant Les Planes ha perdut 1-3 contra l'Atlètic de Madrid i el Sant Gabriel no ha pogut amb el Sevilla (3-0)

Natalia Arroyo
3 min
Les jugadores del Barça celebren un gol contra el València a la Ciutat Esportiva

Sant Joan DespíNomés el Barça ha pogut sumar punts en la jornada intersetmanal de la Primera Divisió femenina. El triomf de les blaugranes contrasta amb les derrotes dels altres equips catalans, l'Espanyol a Bilbao, el Llevant Les Planes a casa i el Sant Gabriel a Sevilla, i el permet situar-se entre els quatre primers classificats per primer cop aquesta temporada, tot i que a sis punts del líder, l'Athletic Club.

El Barça ha resolt sense problemes el seu partit contra el Cajasol Trigueros, a qui ha derrotat per 4-0. Sonia ha obert el marcador ben aviat després d'una assistència de Marta Corredera i ha ampliat l'avantatge ben entrada la mitja hora de partit amb un golàs des de fora de l'àrea. Amb el partit encarriladíssim, les blaugranes han mantingut la intensitat en el joc, confirmant les bones sensacions que comencen a tenir després d'un començament de Lliga molt gris. Karol, amb una hàbil definició entrant des de l'esquerra, i Olga, després d'un gran desmarcatge a l'espai i un bon regat a la portera, han tancat la golejada a Sant Joan Despí.

Al Municipal Les Planes, el Llevant Les Planes ha caigut derrotat a mans de l'Atlètic de Madrid (1-3), que aprofita l'ensopegada del Rayo a València per situar-se segon a la classificació. Després d'un primer temps que ha acabat amb empat a zero, les noies d'Albert Sánchez s'han avançat en el marcador amb un bon gol de Sandra Alberola, que ha fet una centrada-xut des de la banda esquerra que ha sorprès Noelia per dalt. L'alegria de l'1-0 ha durat poc a les locals, que han vist com les matalasseres remuntaven de seguida gràcies als gols de Pisco, rematant sola al segon pal, i Amanda, després d'un ràpid contracop. Leti, en una acció embolicada després d'un córner, ha fet l'1-3 definitiu.

Tot i fer un partit molt seriós, l'Espanyol no ha tingut premi en la seva visita a Lezama (4-1), on l'Athletic s'ha beneficiat d'un arbitratge un punt polèmic (tres penals a favor i una expulsió perdonada a la portera Ainhoa al minut 20) per demostrar que és l'equip més sòlid de la categoria. Maripaz ha avançat l'equip de Luis Carrión ben aviat, després d'una bona combinació entre Willy i Monforte que la davantera periquita ha rematat de cap a gol. Als quinze minuts, Guru ha transformat un penal comès sobre Erika. El primer del matí. Poc després, la portera local ha fet caure Maripaz quan encarava porteria, però l'àrbitre Gómez Landazabal només l'ha amonestada amb targeta groga. La segona meitat ha arrencat amb 1-1 i l'Espanyol ha disposat d'alguna bona aproximació per tornar a avançar-se en el marcador, però dos penals més entre els minuts 64 i 67 han encarrilat el triomf de l'Athletic, que ha arrodonit el triomf en el temps afegit gràcies a un gol d'Olabarrieta.

D'altra banda, el Sant Gabriel cau fins a la tretzena posició després de perdre 3-0 davant el Sevilla, un rival de la zona baixa. Les de Takahisa Shiraishi segueixen amb la mala ratxa de resultats fora de casa, on només han sumat un punt a València i han patit tres derrotes. Els gols de les andaluses els han marcat Virgi i Mireia (2).

La resta de resultats de la jornada són:

Collerenc 1-1 Llanos Olivenza

Lagunak 0-4 Reial Societat

Llevant 2-1 Rayo Vallecano

Prainsa Saragossa 3-2 València

Classificació - 8a jornada

1r, Athletic 22


2n, Atlètic de Madrid 20


3r, Rayo Vallecano 19


4t, Barça 16


5è, Llevant 15


6è, Cajasol Trigueros 14


7è, Espanyol 13


8è, Reial Societat 10


9è, Llevant Les Planes 9


10è, Sevilla 9


11è, Prainsa Saragossa 9


12è, València 8


13è, Sant Gabriel 8


14è, Llanos Olivenza 5


15è, Collerenc 5


16è, Lagunak 0

stats