Enbreu
Esports 16/05/2012

El Barça Alusport no s'atura i s'endú la Copa del Rei (6-3)

1 min
El Barça Alusport no s'atura i s'endú la Copa del Rei (6-3)

El Barça de futbol sala es va adjudicar ahir a Antequera la segona Copa del Rei consecutiva després de superar ElPozo Múrcia en una final molt més ajustada del que va reflectir el marcador final. Els blaugranes, superiors a partir del minut 10, van merèixer el que és el tercer títol de la temporada, després d'haver guanyat ja la Copa d'Espanya i la Champions.

El madrileny Sergio Lozano cada cop és més important, incisiu i determinant per al Barça. Té 23 anys i està cridat a ser el successor del millor jugador de la història, Javi Rodríguez. Ahir Lozano va ser cabdal en el triomf final gràcies al seu coratge i la seva entrega, que van permetre que el Barça superés un ElPozo Múrcia que va anar de més a menys.

Els de Marc Carmona van haver de remuntar i patir per vèncer. Del 0-1 inicial es va passar al 3-1 amb què es va arribar al descans. Aleshores el Barça va fer sortir el geni després del primer gol rebut i ja no va tenir aturador. En el segon temps van patir quan ElPozo va fer el 3-2 i el 4-3, però van respirar amb el cinquè, de Lozano, i l'últim, del porter Cristian, que també es va afegir a la festa d'un equip que vol marcar una era.

stats