FUTBOL SALA
Esports 24/01/2011

El Barça Alusport goleja el campió i demostra a la Lliga el seu potencial

En un Palau Blaugrana gairebé ple, els homes de Marc Carmona van demostrar que són ferms candidats a poder guanyar la Lliga aquesta temporada. El gran partit de Jordi Torras, autor de tres dianes, va ser clau en el triomf culer.

David Jover
El porter Cristian Domínguez celebra el seu gol amb l'italobrasiler Saad Assís. Els blaugranes van ser molt efectius.

BARCELONA."El dia que guanyem un títol sí que haurem donat un cop sobre la taula, però ara hem d'estar tranquils, no hem guanyat res ni ningú. Hem de treballar molt encara tot i aquest 6-1". Aquestes paraules de Fernandão tot just acabar el partit demostren que al Barça Alusport per ara ningú es creu res. I és que el pivot hispanobrasiler, que ahir no va marcar, sap de què parla, ja que fa quatre temporades que és al club i n'ha vistes de tots els colors.

Ahir, davant ElPozo Múrcia, el vigent campió de la Lliga i dominador a Espanya en els últims cinc anys, el Barça Alusport va demostrar que està a un nivell molt alt i que no és descabellat que somiï a guanyar un títol aquest any.

Inici fulgurant

Davant d'un Palau Blaugrana que feia goig, amb més de 5.700 persones que van acabar fent l'onada, el Barça Alusport va saltar al parquet amb la lliçó ben apresa. I és que en la primera jugada de partit va provocar un servei de cantonada que va ser l'origen del primer gol del partit, obra de Torras. El tanca català va engaltar un xut des de la frontal sense deixar-la caure i va sorprendre tothom. 1-0 després 13 segons de partit. Tot i això, els que va mimar més la pilota i van fer jugades més elaborades van ser els murcians, que tenen un joc molt semblant al del Barça de Guardiola.

En canvi, els de Marc Carmona tenen un estil més directe i basat en la defensa i el contracop que s'assembla més al del Reial Madrid. Després d'uns minuts a l'expectativa va arribar el segon gol del Barça, obra de Wilde, en un contraatac conduït a la perfecció per Saad Assís, que va cedir la pilota al pivot brasiler, que va definir amb molta classe. En la represa, el Barça Alusport va sorprendre ElPozo amb uns minuts en què li va robar la pilota i va tancar el matx en un no-res.

Primer, Javi Rodríguez va situar el 3-0 en una jugada d'estratègia i al minut 29, Torras, de nou, va fer el 4-0 després d'un intent desesperat de Duda de jugar amb Mauricio de porter-jugador. Al minut 31 va reduir diferències Álvaro, però Cristian, des de trenta metres, va anotar el 5-1, i Torras, també des de camp propi, el 6-1 definitiu. Ahir el Barça va demostrar ser ferm candidat al títol.