Esports 09/03/2012

El Banca Cívica assalta el Palau

David R. Jover
Joan Sastre i Paul Davis tracten de robar la pilota a Joan Carles Navarro.

BARCELONAJugar contra el Barça Regal al Palau no és fàcil. Per donar una bona imatge i posar en problemes els catalans cal jugar de manera agressiva en defensa, a més d'estar encertat. Ahir el Banca Cívica va complir tots els requisits per fer-ho possible i va marxar del Palau amb un botí valuós. Va vèncer al Blaugrana amb total justícia vint-i-quatre partits després de l'últim triomf visitant al Palau.

Va ser un mal dia que el Barça no pot tornar a repetir contra l'Unics Kazan a l'Eurolliga si vol ser a la final four . Una derrota que no té gaire incidència però que pot acabar de complicar la primera plaça a la Lliga Endesa. Els de Xavi Pascual no es van sentir còmodes en cap moment i ja al primer quart es van veure a quatre punts per sota del marcador, 18-22. Al segon quart les prestacions catalanes van millorar i van marxar un punt per sobre al descans (40-39), però van encetar el tercer quart amb empat (51-51).

Final dramàtic

Tot i tenir més experiència, el Barça no va saber jugar els minuts calents. El Banca Cívica no va tenir por de guanyar i va marxar amb la victòria. El bon paper de Calloway i Bognadovic en un final ajustat va permetre al català Joan Plaza assaltar el Palau Blaugrana gairebé un any després de l'última derrota a casa contra l'Unicaja.