El Bahía Sant Agustí de Palma presenta un defensa agressiu per fer-se fort

Félix Alonso: "A partir de demà comença una lliga de 13 partits" 

El president de l' Iberostar Bahía Sant Agustí de  Palma, Guillem  Boscana , i l'entrenador de l'equip, Félix Alonso, han presentat aquest dijous en roda de premsa el nou fitxatge de l'equip, Moritz  Lanegger .

En la seva presentació,  Lanegger ha afirmat que és “molt feliç”, perquè “sempre vaig voler jugar a Espanya, des que era petit, i és el millor país d'Europa per competir”. Sobre la seva presa de contacte amb l'equip, ha dit que la “primera impressió va ser molt bona”, i ha assegurat que hi ha “un bon equip i bons companys”.

Lanegger també ha parlat de la competició i ha afirmat que "és una bona lliga i tenim un equip millor que per ocupar la posició en la qual estam”.

Moritz s'ha definit com "un bon defensor” que espera aportar molta intensitat i agressivitat enrere i sumar en el joc col·lectiu.

Durant la presentació també ha parlat l'entrenador de l'equip, Félix Alonso, qui ha afirmat que la incorporació de Moritz  Lanegger aportarà “agressivitat en la primera línia de defensa” i que està “molt content que estigui aquí, ja que és un jugador que contribuirà amb coses importants al grup”.

Un dels motius per la seva incorporació, segons l'entrenador, ha estat la de “descarregar Carles  Bivià  una mica de la posició de base, ja que l'any passat va jugar molt bé d'escorta”. 

Alonso destaca la situació general de l'equip, sobre la qual cosa ha dit que “l'aturada de lliga va anar bé per recuperar jugadors tocats i refrescar-se mentalment”, perquè a partir de dilluns “comença una lliga de tretze partits”.

El primer duel es disputarà demà, divendres, a partir de les 20.45 h contra el Tau Castelló.  

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF