FUTBOL
Esports 08/02/2013

Baena no haurà de pagar 3,5 milions d'euros al Barça

T.p.
1 min

Barcelona.El migcampista de l'Espanyol Raúl Baena no haurà d'indemnitzar el Barça amb 3,5 milions per haver trencat el seu contracte amb el club blaugrana, després que el Tribunal Suprem l'hagi declarat nul. El màxim organisme jurisdiccional ha estimat el recurs de cassació interposat per Baena, condemnat per l'Audiència de Barcelona a indemnitzar el Barça amb 3,5 milions d'euros per haver incomplert el contracte que els pares del jugador van firmar amb el club el 2002, quan només tenia tretze anys.

Raúl Baena va abandonar el Barça el 2008 per fitxar per l'Espanyol, que a través del jugador va pagar al club català 30.000 euros d'indemnització. Aquesta és la xifra que el Tribunal Suprem considera adequada per un contracte que qualifica de "no professional", ja que va ser rubricat pels seus pares quan el jugador era menor d'edat.

La sentència conclou la batalla judicial que el Barça i Baena mantenien d'ençà que l'entitat blaugrana va demandar el jugador amb l'argument que el contracte contenia una clàusula de penalització de tres milions d'euros en cas que s'incomplís.

stats