Futbol
Esports 08/04/2014

Un gol de Ba a tres minuts del final posa el Chelsea de Mourinho a semifinals (2-0)

El gol de Schürrle al minut 32 ha encarrilat una remuntada que el davanter francès ha culminat amb un gol d'oportunisme

Lucas Moura driba Willian en una acció del Chelsea-PSG

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho ha aconseguit una classificació 'in extremis' per a les semifinals de la Lliga de Campions després de derrotar 2-0 el París Saint-Germain a Stamford Bridge. Un gol de Demba Ba a tres minuts del final ha arrodonit la victòria 'blue' amb el segon gol que necessitaven els anglesos per donar valor al solitari gol de l'anada a París.

Els 'blue', que han dominat pràcticament tot el partit, però no sempre amb ocasions de perill, han iniciat el camí de la remuntada amb un gol de Schürrle a la mitja hora de joc, després d'una passada interior de David Luiz que li ha permès batre Sirigu. Quan ja semblava que l'1-0 seria el marcador definitiu que eliminaria el Chelsea, tot i gaudir de dos travessers i un control de la pilota absolut, ha arribat l'acció decisiva. En una jugada embolicada, Ba ha pogut rematar al segon pal una pilota solta per fer el 2-0 definitiu.

En el temps afegit, Cech ha salvat el 2-1 després d'una rematada de Marquinhos que hauria deixat fora el Chelsea.