SEGONA DIVISIÓ
Esports 25/08/2013

Espinosa dóna els tres punts al Barça B contra el Lugo (2-1)

Bagnack firma un bon partit a l'eix de la defensa, mentre Joan Román marca el primer gol blaugrana

Efe

BarcelonaDos cops de geni individuals de Joan Román i Javier Espinosa li han donat al Barça B els seus tres primers punts a la Liga Adelante davant un Lugo (2-1) que no ha merescut anar-se'n del Miniestadi amb una derrota. Els d'Eusebio han aconseguit recuperar-se del cop a la primera jornada i gràcies a un gran gol d'Espinosa a 5 minuts del final han sumat un triomf vital per recuperar l'alegria en un conjunt marcat per la joventut.

El conjunt barcelonista no ha trigat gaire a perforar la porteria de José Juan, que no ha pogut fer res amb el xut ras de l'extrem Joan Roman (m. 13). L'exjugador del Manchester City ha obert la llauna en culminar una preciosa jugada individual per la banda esquerra per armar un cop de dreta amb el qual ha tret a relluir la seva immensa classe.

Amb el gol, els de Lugo han estat capaços d'ordenar les seves línies i, a poc a poc, han anat guanyant terreny, si bé no han pogut trobar l'arc de Jordi Masip, en part, per la colossal actuació Bagnack. El central camerunès ha demostrat que si l'entrenador del primer equip, Gerardo 'Tata' Martino, ha comptat amb ell durant la pretemporada no és per casualitat. Sota l'atenta mirada dels ajudants del tècnic argentí Elvio Paolorosso i Jorge Pautasso -tots dos presents a les grades del Miniestadi- el jove jugador africà s'ha mostrat atent al tall, així com cal en el joc posicional.

El gol dels visitants no s'ha fet esperar. Al minut 37 Sandaza ha aprofitat una magnífica cessió de Pablo Álvarez per batre a l'interior de l'àrea a un Masip venut.

Quan semblava que el filial blaugrana estava més a prop de la derrota que de la victòria, ha aparegut Espinosa que, en una jugada individual a l'estil Iniesta, ha superat línies pel costat dret per centrar-se i buscar la seva cama dreta per superar José Juan amb un xut que ha fregat la cuixa de Lolo Pavón.