Publicitat
Publicitat

BARÇA

Martino: "No tinc cap satisfacció de la feina feta"

L'entrenador admet que el grup està tocat pels "tres cops" recents, però no creu que calgui una remodelació profunda de la plantilla

El tècnic del Barça, Gerardo Martino, està convençut que l'equip lluitarà fins al final de la Lliga tot i "els tres cops cada tres dies" que s'han viscut recentment: "Que l'equip afluixi la corda, de cap manera". En aquest sentit, l'entrenador ha volgut remarcar que només necessiten una ensopegada d'Atlètic de Madrid i Reial Madrid per tenir opcions a la Lliga. 

També s'ha parlat del seu futur. "Guanyar o perdre no modifica una situació contractual", ha remarcat el tècnic sobre el que passarà aquest estiu. "Potser la impaciència arribarà abans del normal", ha admès el de Rosario sobre la reacció del públic demà diumenge al Camp Nou contra l'Athletic de Bilbao. Martino ha defensat aquesta plantilla: "Tenen molt futur, no crec que el tema de l'edat impliqui canvis gaire profunds". "Jo m'he de centrar en el que passa aquest any", ha sentenciat Martino quan se li ha preguntat sobre si té forces per seguir la temporada que ve a la banqueta blaugrana.

L'argentí ha estat rotund sobre la feina feta durant aquests nou mesos a Barcelona. "No, en absolut, no tinc cap satisfacció de la feina feta", ha sentenciat Martino. "Quan els resultats no es donen, un no pot estar satisfet amb la feina. Mes enllà del tema de la Supercopa, no tenir oportunitats en dues competicions no em permet estar satisfet", ha ampliat.

L'entrenador del Barça ha explicat que no s'ha reunit amb Messi després de les derrotes a Granada i València, i té clar que les negociacions sobre el futur de l'astre de Rosario no afecten el jugador. "No s'hi ha de donar tantes voltes, quan un futbolista juga un mal partit. Tractant-se d'ell, tot es dimensiona, i costa entendre-ho. Que es parli del seu futur, sorprèn, a mi i el 99% de la gent de futbol. Fins que acabi de jugar a futbol, jugarà al Barça, com correspondria, almenys per mi", ha dit.

Històries de superació esportiva

Etiquetes