BARÇA
Esports 22/08/2013

Neymar dóna vida al Barça (1-1)

Els blaugranes empaten contra l'Atlétic de Madrid i perden Leo Messi que marxa del terreny de joc amb molèsties a la cuixa

A. Llimós
Neymar celebra el gol que ha suposat l'empat al Calderón

BarcelonaNeymar ha salvat el Barça al Vicente Calderón amb un gol de cap a passada de Dani Alves. El Barça ha empatat 1 a 1, després que David Villa marqués el primer gol amb un gran remat amb cama dreta. El Barça buscarà la seva onzena Supercopa dimecres que ve al Camp Nou. Leo Messi ha marxat del terreny de joc al descans, un canvi per precaució després de sentir molèsties a la cuixa esquerra.

David Villa ha avançat el conjunt matalasser amb un gran gol després de culminar un contraatac per banda esquerra. L'asturià ha rematat de primeres una bona combinació amb el turc Arda Turan. L'ex del Barça ha celebrat efusivament el gol, el vuitè que marca en 15 partits al conjunt blaugrana.

En la primera meitat el Barça no ha trobat el seu ritme i no ha xutat a la porteria del belga Courtois. La millor ocasió dels blaugranes, un remat de Messi desviat per sobre del travesser. Al final dels primers 45 minuts, Iniesta i Alexis marxaven del terreny de joc discutint sobre aspectes del joc, un exemple de les dificultats de l'equip per trobar solucions.

A la segona part, el Barça ha començat amb Cesc en el lloc de Leo Messi. Als set minuts, una passada de Pedro a l'espai ha deixat Alexis davant de Courtois. La rematada del xilè l'ha aturat el porter belga i posteriorment Cesc ha estat lent per finalitzar la jugada, després d'una passada d'Alexis. Neymar ha entrat al minut 58, i 8 minuts més tard ha marcat el gol de l'empat gràcies a un remat de cap, culminant una centrada excel·lent del també brasiler Dani Alves. El Barça ho ha seguit intentant però no ha pogut superar el porter belga Courtois. La Supercopa es decidirà la setmana que ve al Camp Nou.

Fitxa tècnica

Atlétic: Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Koke (Oliver, min. 72), Mario, Gabi, Arda (Baptistao, min. 76), Diego Costa (Rodríguez, min. 79) i Villa.

Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi (Song, min. 88), Iniesta, Pedro (Neymar, min. 58), Alexis i Messi (Cesc, min. 46).

Gols: 1-0, Villa minut 12; 1-1, Neymar minut 66.

Targetes: Juanfran (m. 36), Filipe Luis (m. 38), Busquets (m. 43), Mario (m. 56), Alba (m. 64), Neymar (m. 85).

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco. Comitè Navarrès.