BARÇA
Esports 18/06/2013

El Barça recela dels 72 milions d'euros que MCM promet per l'explotació de la façana de la Masia

El club català ha emès un comunicat per matissar alguns dels aspectes que l'empresa havia presentat a l'opinió pública

Ara
2 min

BarcelonaFa gairebé tres anys que el Barça espera que l’empresa encarregada d’explotar comercialment la façana de la Masia, presenti un pla per fer-ho. Aquest dimarts, MCM group ho ha fet. Tenen previst tirar endavant un projecte que podria reportar 72 milions d’euros anuals. La meitat pel Barça. La intenció de l’empresa que presideix Antonio García Valdecasas és fer una plataforma empresarial –anomenada MCM-Masia–FCB–, on cada empresa que s’hi adhereixi pagaria 120 euros mensuals per projectar-se dos minuts al mes a la façana de la Masia (través de la tecnologia LED que encara no s'ha instal·lat). MCM considera que el projecte es podria iniciar durant els propers mesos, abans d'acabar l'any.

El Barça, que no ha assistit a la presentació d’aquest projecte, posa en dubte la viabilitat d’aquesta iniciativa que compta també amb el suport del Banc Santander i la Pimec. De fet, el club blaugrana ha emès un comunicat per matissar la informació de MCM. “El Fc Barcelona no ha autoritzat l’ús de les expressions Masia i FCB en la denominació d’aquesta plataforma”, explica l’escrit. El club blaugrana entén que la marca Barça no es pot associar a les empreses que formin part d’aquesta iniciativa, a la vegada que es desentén de la plataforma empresarial que García Valdecasas vol impulsar.

L’acord amb MCM el va signar la junta anterior i el va assumir la directiva actual. El Barça considera que aquesta iniciativa que l'empresa ha presentat a l'opinió pública s'extralimita i usa la marca Barça amb finalitats que el club no contempla. A més a més, la junta directiva té molts dubtes que MCM aconsegueixi un rendiment tan alt de l'explotació de la façana de l'edifici de la Masia. El Barça no confia en què l'empresa aconsegueixi 72 milions d'euros anuals si en tres anys no s'ha avançat res.

stats