Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu: "No hi haurà dimissions, ni eleccions"

El president assegura a Esport3 que Messi "ha de liderar el futur" del Barça

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat al programa 'Gol a gol' del canal Esport3 que "no hi haurà dimissions, ni eleccions" aquest estiu. Després de les desfetes a la Champions, Lliga i Copa, el màxim mandatari culer ha sortit a la llum pública per donar un missatge de tranquil·litat, just abans que l'afició del Camp Nou rebi l'equip i la directiva mateixa en el partit contra l'Athletic de Bilbao.

Bartomeu ha volgut parlat dels canvis que afectaran la plantilla aquest juny, sense referir-se a la paraula 'revolució': "Hi haurà una remodelació profunda, no una revolució. Zubizarreta està liderant aquesta remodelació". Aquests canvis profunds no afectaran l'estrella del projecte. "El soci ha d'entendre que hem de mimar Messi", ha dit el president blaugrana, que considera que l'argentí "ha de liderar el futur d'aquest club". "Li estem oferint una remodelació del contracte actual, no una renovació. Una millora perquè és necessari que la tingui. Com a junta no tenim cap dubte sobre ell", ha dit Bartomeu, que ha dit també que s'ha estat "injust" amb Messi.

"Fa moltes setmanes que treballem en el futur, hi ha decisions preses", ha explicat el màxim mandatari culer, que també s'ha referit al futur del tècnic, Gerardo Martino. "El respectem molt. Hem de seguir, som a prop dels líders per si defalleixen. Quan passin els dies, parlaré personalment amb Martino, ara ha de treballar", ha dit el president, que ha evidenciat que el futur de l'entrenador és lluny del Camp Nou.

Històries de superació esportiva

Etiquetes