Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu: "Tito és i seguirà sent un referent per a tots els barcelonistes"

El president blaugrana lloa la resposta de la gent per retre l'últim homenatge a Vilanova

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s'ha mostrat desbordat per la massiva assistència de socis i  aficionats que s'han acostat al Camp Nou per retre homenatge a Tito Vilanova, fet que "simbolitza el que és ser del Barça, viure el Barça i el futbol". Més de 6.500 aficionats del club s'han apropat fins al migdia per escriure unes línies en els llibres que ha preparat el club o per guardar un instant de silenci davant d'una gran foto de l'extècnic. Nombroses corones s'amunteguen a la part externa de la tribuna, al costat d'un gran missatge instal·lat pel club –'Tito. Per sempre etern', 'Tito. Etern per sempre'–. La gespa del Camp Nou també ha aparegut amb un gegantí crespó negre i totes les banderes de l'estadi onegen a mig pal.

El president blaugrana, visiblement emocionat pel moment que està vivint el barcelonisme, ha assenyalat que avui segueix sent "un dia molt trist ...dur. És una jornada dura per als barcelonistes, per a la gent que li agrada el futbol, per als que tenen també familiars com Tito, que pateixen aquestes malalties. Són dies per recordar, reflexionar, per entendre que tot és efímer i que s'han de viure i fer les coses de la millor manera possible".

"Avui la família barcelonista ho estem vivint. Estem veient la gent que s'acosta a donar l'últim adéu a Tito Vilanova. És trist i vull agrair a tothom que ve, que la família ho necessita, perquè no oblidem que per als barcelonistes és un pèrdua immensa. Tito té una família que està patint i a la qual enviem tots els nostres ànims", ha afegit el mandatari blaugrana.

Bartomeu ha enviat un missatge per als culers: "Espero que sigui un exemple per als qui vénen al darrere per com s'ha comportat, com ha viscut sempre la seva professió, el futbol, i com ha afrontat els moments més difícils de la seva vida: sempre amb coratge, amb esforç, sempre sense deixar d'animar els altres. És i seguirà sent un referent per a tots els barcelonistes".

Històries de superació esportiva

Etiquetes