BARÇA

L'Audiència de Barcelona arxiva definitivament el cas dels columbaris al Camp Nou

Considera que no hi va haver engany entre el club i l'empresa GIEM Sports SLU

El cas dels columbaris al Camp Nou ha quedat definitivament arxivat després que l'Audiència de Barcelona hagi confirmat aquesta setmana el sobreseïment de la querella presentada per l'empresa GIEM Sports SLU contra el Barça, el president Josep Maria Bartomeu i l'exdirectiu Toni Freixa.

La notícia l'ha avançada el mateix Freixa amb un missatge a les xarxes, en què informava de l'arxivament i reivindicava que era l'hora de "rescabalar-se" de la "difamació i la mentida". I és que l'exdirectiu s'havia queixat que en molts casos no s'havia respectat el principi de presumpció d'innocència.

El cas dels columbaris, que havia de permetre a 27.000 socis dipositar les urnes cineràries al Camp Nou, no va tirar endavant per la falta de permisos de l'Ajuntament. Això va comportar que l'empresa, a través d'un dels seus socis, José Huerte Expósito, presentés la querella. A principis d'abril del 2018 el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona va arxivar el cas perquè va considerar que no hi havia "engany". Ara l'Audiència de Barcelona ho ha ratificat.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF