Esports 30/09/2018

L'Atlètic Balears s'imposa al Conquense a Son Malferit (2-1)

Els de Manix Mandiola guanyen gràcies als gols de Samuel i Marcos de la Espada

Toni Crespí
Els jugadors de l'Atlètic Balears celebren un dels gols anotats contra el Conquense.

PalmaL'Atlètic Balears ha acabat avui amb la mala dinàmica de resultats i s'ha imposat per dos gols a un al Conquense gràcies als gols de Samuel Shashoua i Marcos de la Espada.

Els blanc-i-blaus han estat els dominadors del partit des del primer moment. Al minut 15 arribaria el primer gol de l'enfrontament. Córner que trauria en atac el Conquense i que acabaria en un contraatac balearic que suposaria l'1 a 0. Nuha assistia Samuel, que no perdonava i anotava el seu primer gol d'aquesta temporada.

El marcador ja no es mouria més fins al minut 70 de la segona meitat. En aquesta ocasió era Marcos de la Espada que feia el segon gol i posava el marcador 2 a 0. El davanter mallorquí definia amb molta classe davant el porter del Conquense i anotava el seu segon gol de la temporada. De la Espada empata així amb Fullana i Canario com a màxims golejadors de l'equip.

Tot feia pensar que l'enfrontament estava sentenciat, però quan faltaven deu minuts per al xiulet final, el Conquense retallava distàncies en el marcador. Jairo feia el 2 a 1 i posava emoció als darrers instants del partit. Finalment, el resultat ja no es mouria més i els blanc-i-blaus sumen la segona victòria de la temporada (les dues han estat a Son Malferit) i es col·loquen amb vuit punts a la classificació, encara lluny de les posicions d'ascens.

A la finalització del partit, Manix Mandiola s'ha mostrat molt satisfet amb l'obtenció dels tres punts. El tècnic basc ha declarat que "el resultat ha estat curt pels mereixements que hem fet. Estic molt content amb el treball dels jugadors".

La setmana que ve, l'Atlètic Balears s'enfrontà al Barça B al Miniestadi (dissabte a les 17.30 h).