Esports 09/09/2018

L'Atlètic Balears perd davant l'Ejea (1-3) i la UE Eivissa empata amb el CF Villanovense

L'únic gol dels blanc-i-blaus ha estat de De la Espada, que ha fet avançar el marcador al minut 13; la UE Eivissa ha quedat satisfeta amb el resultat

L' Atlètic Balears ha perdut davant l'Ejea per dos gols (1-3)

L'Atlètic Balears ha perdut davant l'Ejea. L'únic gol dels blanc-i-blaus ha estat obra de De la Espada, que ha fet avançar el marcador amb un gol per al seu equip al minut 13. Tanmateix, l'Ejea abans del descans, amb els gols de La Cruz i Ramón.

A la segona part, l'equip de Mánix Mandiola ha duit el pes del partit, però els esforços han estat insuficients i ha acabat perdent. El conjunt blanc-i-blau ha perdut el primer enfrontament de la temporada, després d'haver empatat amb el Castelló (1-1) i guanyar l'Alcoià (1-0).

Partit entre CF Villanovense i el UD Eivissa.

0-0 entre el CF Villanovense i la UE Eivissa