Esports 23/02/2020

L'Atlètic Balears suma un nou triomf al seu estadi contra el Racing de Ferrol (1-0)

Un gol de Gabarre, màxim golejador de l'equip, és suficient per tombar el conjunt gallec

Els jugadors de l'Atlètic Balears celebren el gol anotat per Gabarre.

PalmaL'Atlètic Balears continua imparable al seu estadi. Aquest diumenge ha sumat un nou triomf davant el Racing de Ferrol per 1 a 0. El màxim golejador de l'equip blanc-i-blau, Gabarre, ha estat l'autor de l'única diana del partit, que ha donat els tres punts als homes de Manix Mandiola.

En un enfrontament molt igualat, l'Atlètic Balears ha sabut sofrir i defensar l'avantatge del gol, que ha arribat al minut 32 de la primera part. Els gallecs han duit durant molts minuts el pes del partit, mentre que els de Mandiola sabien tancar bé els espais i sortien amb perill a la contra. Finalment, els blanc-i-blaus han suportat sense gaires complicacions els atacs del Racing de Ferrol i han aconseguit una nova victòria que els permet continuar una setmana més al capdavant de la classificació.

A més, l'empat de l'Atlètic de Madrid B davant el Pontevedra permet a l'Atlètic Balears augmentar la diferència en la classificació. Ara, els blanc-i-blaus són líders amb sis punts d'avantatge sobre el filial madrileny. La pròxima jornada els de Mandiola visitaran el camp de l'Sporting de Gijón B.