Esports 10/02/2019

L'Atlètic Balears és un equip sense sostre a Segona B

Victòria dels homes de Manix Mandiola per 1 a 0 davant el Peralada i que situa els mallorquins a un punt del líder

Juanmi Mas
L'Atlètic Balears torna a guanyar

PalmaPoc futbol a Son Malferit però els tres punts es queden a casa. L'Atlètic Balears ha jugat un partit molt pràctic i s'ha desfet aquest diumenge del filial del Girona amb un gol de Vega a la segona part. El matx ha estat fluix i soporífer per a l'espectador, tot i que aquest resultat fa somiar tota una afició que veu com el lideratge és a tocar. Només un punt separa l'equip blanc-i-blau del Vila-real B, que és primer.

A la primera part no hi ha hagut ocasions molt clares, però, a la represa, un xut de Samuel en el minut 50 ha servit per donar el primer avís. Després el partit ha estat tan avorrit com els primers quaranta-cinc minuts. Mandiola ha recorregut a l'empenta d'Hugo Díaz per intentar sortir de l'embús. Precisament, un servei de cantonada botat pel revulsiu blanc-i-blau ha suposat l'acció de l'1-0. Villapalos ha emergit per sobre de la resta per rematar de cap en el segon pal i Vega ha ficat el peu i ha marcat l'únic gol del partit.

Victòria de la UE Eivissa en el grup IV

A Can Misses, victòria de l'Eivissa per 3-2 davant el Múrcia. Els homes d'Andrés Palop han patit de valent, però els tres punts els deixen molt a prop de les places de 'play-off'.