FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ B

L’Atlètic Balears visita la perillosa UE Olot

El club blanc-i-blau vol mantenir la primera posició una setmana més

El líder ha aterrat aquesta jornada en el Municipal d’Olot per enfrontar-se avui a les 12 h a un dels equips que millor administra els partits com a local. La UE Olot només ha deixat de puntuar en dues ocasions en el seu camp. De tota manera, l’Atlètic Balears arriba en un dels seus millors moments de la temporada. “Només em fix en el meu equip, estam en bona dinàmica i si feim les coses bé estarem a prop de guanyar”, explicà Mandiola. Adri Hernández és baixa per precaució. “Si fos el darrer partit de lliga i ens hi jugàssim alguna cosa, ens hi arriscaríem, però encara queda competició”, apuntà el tècnic basc. Els altres 20 jugadors de la plantilla estan disponibles. Rubén està recuperat.

Sobre les possibilitats en aquest partit, Mandiola assegurà que l’afronten “amb il·lusió i sense vertigen”. També indicà que “el darrer partit que guanyàrem fora ens dona marge, dins la nostra mitjana d’empatar fora i guanyar a casa, però per empatar s’ha de sortir a guanyar. No hi ha una única fórmula secreta de l’èxit en el futbol, hi ha molts factors a tenir en compte. Feim les coses senzilles i vull que els jugadors visquin sense pressió, el món no es paralitzarà perquè perdem un partit”, puntualitzà.

El rival

Raúl Garrido arribà als cinquanta partits com a entrenador de l’equip català Olot en el matx de la jornada passada davant el FC Badalona. No n’hi va haver prou per endur-se els tres punts, però serví per tornar a veure un equip consistent i regular.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF