Esports 11/11/2018

L'Atlètic Balears imposa els seus galons, mentre que l'Eivissa comença a fer por

L'ATB s'imposa a l'Ebre (1-3) i els pitiüsos remunten posicions al grup quart amb un 0-3 a Granada

Juanmi Mas
L'Atlètic Balears imposa els seus galons mentre que l'Eivissa comença a fer por

PalmaEls equips balears que militen a la categoria de bronze de futbol comencen a veure el futur amb optimisme després d'haver tirat endavant els seus compromisos fora de les Illes. Per una banda, l'Atlètic Balears, que fins aquest diumenge no havia pogut assaborir la victòria a domicili, s'ha imposat al camp de l'Ebre en un partit de molt ofici. Amb les baixes de Canario per lesió i Samu per sanció, els homes de Manix Mandiola hi arribaven amb alguns dubtes, sobretot perquè el rival feia tres setmanes que no perdia i la pressió del resultat era per al conjunt 'balearico'.

L'aposta de Manix Mandiola ha estat la de fer entrar Vega perquè Villapalos tornàs al mig del camp i Fullana caigués al costat esquerrà, mentre que Hugo Díaz ha ocupat la dreta. Més enllà del dibuix, l'Atlètic Balears també ha tingut les idees clares a l'hora de mantenir la concentració per dominar les segones jugades.

Hugo Díaz ha fet el primer gol per als balears quan alguns aficionats aragonesos encara s'acomodaven a les cadires de l'estadi. Rodri, de l'Ebre, ha aconseguit l'empat en el minut 66 després de finalitzar una gran jugada per la banda dreta dels locals, que curiosament han generat més perill amb un home menys. L'equip de Mandiola ha sabut reaccionar, amb una exhibició de Fullana. El de Montuïri ha tornat a avançar el seu equip des del punt de penal (1-2) i poc després, en una gran jugada individual, ha signat l'1-3 definitiu.

Atlètic Balears: Carl, Kike López (Expósito, min. 69), Vallori, Vega, Guasp, Villapalos, Riverola, Fullana, Hugo Díaz (Adri, min. 60), Marcos i Nuha (Pedro Ortiz, min, 80).

Gols: 0-1, Hugo Díaz, min. 7; 1-1, Rodri, min. 66; 1-2, Fullana, de penal, min. 72; 1-3, Fullana, min. 74.

Victòria contundent de l'Evissa contra el segon equip del Granada

L'Eivissa celebra la victòria al vestidor

Cirio s'ha encarregat d'obrir el marcador del partit entre el Granada i l'Eivissa quan tan sols se n'havien jugat quatre minuts, i aquesta circumstància ha facilitat el camí. La UE Eivissa, en veure's per davant, s'ha animat i ha anat a cercar més. Producte d'aquesta embranzida, Rodado, en jugada individual, ha anotat el segon gol per als seus amb un potent tir creuat quan corria el minut 12.

Poc després, en el 27, Chavero, de penal, ha tancat el marcador davant un Granada que s'ha vist desbordat pel conjunt que entrena Palop. Amb aquest triomf, l'Eivissa guanya confiança i crèdit a la Segona B i escurça les distàncies amb la zona noble de la categoria