Esports 17/11/2019

L'Atlètic Balears empata contra el Reial Madrid Castella

El primer gol ha estat de l'equip visitant en el minut 12, però els de Mandiola han reaccionat i en el minut 18 han posat l'1 a 1 en el marcador

L'Atlètic Balears empata contra el Reial Madrid Castilla

PalmaL'Atlètic Balears ha perdut els primers punts de la lliga al seu camp després d'empatar contra el Reial Madrid Castella. Aquest és el segon partit consecutiu que acaba amb un empat al marcador dels de Manix Mandiola. El partit ha estat marcat per les absències de l'equip blanc-i-blau, que han fet que l'entrenador hagi apostat per un onze inicial poc habitual.

Tot i que el conjunt de Mandiola ha sortit a l'Estadi Balear dominant i ha tingut les primeres oportunitats d'avançar-se al marcador, el primer gol que ha arribat ha estat el del Reial Madrid Castella en el minut 12 gràcies a Pedro. Els balears no han tardat a reaccionar i en el minut 18 Jorge Ortiz ha provocat un penal i l'ha sentenciat. L'Atlètic Balears ha continuat dominant, però no ha generat ocasions clares de gol, excepte una ocasió de Gabarre en el minut 36.

Després del descans ha estat l'equip visitant que ha generat més ocasions de gol, però Xavi Ginard ha aturat les ocasions més clares. En el minut 75 Rovirola ha hagut de sortir del camp a causa d'una lesió. D'aquesta manera, l'Atlètic ha acabat sumant només un punt, però manté la primera posició a la lliga.