Esports 07/10/2018

L’Atlètic Balears empata 1-1 amb el Barça B

L’equip blanc-i-blau ofereix una imatge molt positiva en la seva visita al Miniestadi

Ara Balears
L’Atlètic Balears va demostrar fam de victòria en el seu duel contra el Barça B al Miniestadi.

PalmaL’Atlètic Balears va visitar ahir el Minicestadi d’un Barça B que ha recuperat la seva millor versió en les darreres jornades de la lliga. Rovirola tornà a l’onze titular després d’haver superat les seves molèsties al genoll. L’equip illenc tornà al sistema 4-4-3, amb Marcos com a únic punta. Els blanc-i-blaus sortiren ben plantats davant un Barça B que va intentar dominar el joc des del primer moment.

Així i tot, l’avantatge per als visitants arribà en el minut 9 de partit, gràcies a un fort xut de Marcos de la Espada. El tercer gol d’aquesta temporada del davanter de Pollença col·locà el 0-1 en el marcador. Però la història d’altres jornades es va repetir i l’Atlètic Balears encaixà un gol just després de marcar. El col·legiat considerà penal una acció de Kike López sobre Riqui Puig, i Aleñá el transformà en 1-1. Llavors el Barça va intensificar el seu atac i va gaudir de dues ocasions seguides. L’Atlètic Balears va aguantar la pressió, i Marcos i Villapalos intentaren donar un nou avantatge als illencs.

L’Atlètic Balears va voler més a la segona part. No li bastava l’empat i va anar a l’atac. Villapalos xutà des de lluny en el minut 48 i dos minuts després intentà rematar de cap. Ballou va tenir una altra ocasió en el minut 55. El treball defensiu de l’equip també va ser destacat. Els mallorquins s’acostaren als minuts finals del partit dominant el joc. El davanter Adri, que debutà ahir oficialment a la lliga, disparà amunt en els darrers minuts. La darrera jugada de perill va arribar en el temps de descompte gràcies a un bon xut de Nuha, que tanmateix no aconseguí que el Balears tornàs a casa amb els tres punts.