Esports 06/10/2019

L'Atlètic Balears s'imposa amb contundència al Racing de Ferrol (0-3)

Els de Manix Mandiola continuen líders en solitari en la classificació

L'Atlètic Balears guanya al camp del Racing de Ferrol

PalmaNova victòria de l'Atlètic Balears davant un rival històric com el Racing de Ferrol. Els blanc-i-blaus han confirmat la bona dinàmica de les darreres setmanes i han sumat un triomf de prestigi fora de l'Estadi Balear. Tres gols en deu minuts en la segona part del partit han fet que els de Manix Mandiola poguessin dur els tres punts cap a Palma i continuar una jornada més com a líders en solitari de la classificació.

En el minut 53, Villapalos ha avançat els blanc-i-blaus després de rematar un llançament de córner. Tres minuts més tard, Gorka Iturraspe posava el 2 a 0 en el marcador i en el minut 63 el màxim golejador de l'equip palmesà, Gabarre, feia el tercer i sentenciava definitivament el partit.

La pròxima jornada, els de Manix Mandiola reben el filial de l'Sporting i intentaran aconseguir un nou triomf davant la seva afició. De moment, l'Atlètic Balears ha sumat tots els punts possibles al seu estadi, on compta els partits per victòries.