Esports 22/12/2019

L'Atlètic Balears perd 3-0 contra el Marino de Luanco

Després de la dura derrota, el Balears s'acomiada de l'any en segona posició de la categoria

Ara Balears

PalmaL'Atlètic Balears ha perdut per 3-0 aquest diumenge davant el Marino de Luanco. El primer gol ha estat en el minut 14, quan Álex Arias s'ha avançat als seus. Villapalos ha intentat igualar el marcador sense èxit després d'enviar un xut al travesser.

L'ATB no ha arribat a inquietar Javi Porrón fins que el col·legiat ha anul·lat per fora de joc un gol de David Haro, que havia enviat a la xarxa una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'una incursió de Jordan. En el minut 70, de penal, Arias ha tornat a ficar un gol i pocs minuts després Guaya ha sorprès els de Mandiola ficant el tercer gol dels asturians.

Després de la dura derrota, el Balears s'acomiada de l'any en segona posició de la categoria, després que l'Atlètic de Madrid hagi guanyat per 0-1 el Melilla. Gràcies a aquesta victòria, els madrilenys s'avancen al conjunt balear.