Esports 13/10/2019

L'Atlètic de Balears allarga la seva ratxa de victòries

Ha aconseguit guanyar el cinquè partit consecutiu després de superar l'Sporting B

PalmaL'Atlètic Balears ha aconseguit guanyar el seu cinquè partit consecutiu després de superar l'Sporting B amb els gols de Jorge Ortiz en la primera meitat i de Gabarre en el començament de la segona. Els blanc-i-blaus continuen al capdavant de la taula abans de visitar l'Eivissa, que és segon després de superar l'Internacional de Madrid.

En el minut 27, els de Manix Mandiola ja han posat l'1 a 0 al marcador després d'un gol de Jorge Ortiz, que ha transformat un xut des de fora de l'àrea. En el minut 35 el conjunt local ha tingut l'oportunitat de marcar el segon gol del partit, però el porter ho ha pogut evitar.

Després del descans, el jugador del Balears Ferrone ha hagut de sortir del camp lesionat. En el minut 52 ha arribat el segon gol de l'enfrontament. Iturraspe ha guanyat la línia de fons i ha deixat la pilota a punt a Gabarre, que ha finalitzat la jugada marcant.

L'Atlètic Balears ha acabat el matx sense gaires pressions i s'ha assegurat arribar líder al derbi davant l'Eivissa.