Esports 02/12/2018

L'Atlètic Balears i l'Eivissa es retroben amb la victòria

L'ATB s'imposa a l'Atlètic Llevant (2-1) i els pitiüsos guanyen l'UCAM Múrcia a Can Misses (2-0)

Toni Crespí
Els jugadors de l'ATB celebren el gol del triomf

PalmaGran jornada per als dos equips balears que militen a la categoria de bronze del futbol espanyol. L'Atlètic Balear i l'Eivissa s'han retrobat amb la victòria després de vèncer l'Atlètic Llevant i l'UCAM Múrcia a Son Malferit i Can Misses. Els dos conjunts illencs sumen un nou triomf i es refan de les derrotes de la setmana passada.

D'aquesta manera, L'ATB es consolida en les posicions de play-off d'ascens del grup III i manté la dinàmica positiva de tota la temporada, mentre que els eivissencs se situen en la zona tranquil·la de la classificació del grup IV i s'allunyen un poc més dels llocs de descens.

Triomf treballat de l'ATB

Els homes dirigits per Manix Mandiola s'han imposat al filial del Llevant en un partit molt treballat. Nuha avançà els 'balearicos' en el minut 27, però l'Atlètic Llevant empatà als 5 minuts de la segona part. Quan semblava que l'enfrontament acabaria amb el resultat d'empat a 1, el davanter Hugo, que havia entrat al camp en substitució de Shashoua, va fer el gol de la victòria en els instants finals i donà tres punts d'or als blanc-i-blaus.

Gran partit de l'Eivissa

Moment de la celebració del primer gol del conjunt eivissenc

Els eivissencs han obtingut un prestigiós triomf davant un dels conjunts més complicats de la categoria, l'UCAM Múrcia. Els d'Andrés Palop es varen avançar en el marcador en el minut 33 de la primera part, amb una gran rematada de cap del jove davanter Ángel Rodado. L'Eivissa, just guanyador del partit, va fer el 2 a 0 en el minut 66. Chavero culminà una gran jugada col·lectiva i sentencià el duel.