Esports 21/10/2018

L'Atlètic Balears i l'Eivissa fan els deures amb dues victòries locals

Els representants balears de Segona B aconsegueixen la victòria per 2-1 i 4-0, respectivament

Juanmi Mas
Atlètic Balears 2-1 Ontinyent

PalmaL'Atlètic Balears ha guanyat (2-1) l'Ontinyent, en el partit corresponent al grup tercer de Segona B.

Els homes de Manix Mandiola han passat de tenir un partit plàcid a demanar l'hora a Son Malferit en un partit que ja podria haver quedat resolt a la primera part. A la represa els balearics han fet el segon gol i els de Manix Mandiola semblaven ben encaminats per aconseguir una golejada i aprofitar el cansament de l'Ontinyent, que aquesta setmana ha jugat partit de Copa del Rei.

"Sembla que sempre hem de patir", ha explicat Manix en la roda de premsa. El triomf, més que just, impulsa les ambicions d'un equip blanc-i-blau que s'instal·la en llocs d'ascens, a l'espera del que faci el Lleida a Olot avui horabaixa.

L'Eivissa marca i guanya

L'Eivissa goleja 4-0 al Marbella

L'Eivissa, per la seva banda, ha vençut el Marbella (4-0) en el grup quart. Una golejada que per als homes d'Andrés Palop ha servit per marcar en 90 minuts un gol més que en tot el que du de temporada. Ara respiren un poc més a la classificació a l'espera que el partit d'avui no quedi en una anècdota.