Esports 14/10/2018

Nuha Marong dona la victòria a l'Atlètic Balears (1-0)

Els balearics guanyen per la mínima l'Olot, mentre que l'Eivissa no aixeca el cap i perd a San Fernando (2-0)

Juanmi Mas
Marong avança a l'Atlètic Balears!

PalmaAt. Balears 1 - 0 Olot

L'Atlètic Balears guanya per la mínima un partit en el qual els homes de Manix Mandiola podrien haver obtingut un millor premi.

En una primera part molt igualada a Son Malferit, l'equip que dirigeix Manix Mandiola va sortir aquest diumenge ben plantat per cercar el primer gol del partit contra l'Olot. Els catalans mai no han guanyat a les Illes balears i a la primera meitat es dedicaren a mantenir l'ordre en la defensa gràcies a l'acumulació de jugadors al mig del camp. Però la segona part va començar de la millor manera possible gràcies a una bona jugada de Sam, que envià una pilota a Marong. El català va controlar amb l'interior de la cama dreta i just després xutà amb la cama esquerra per batre a l'Olot i fer així primer gol del partit, al minut 53.

Els mallorquins varen convertir el domini de la pilota en ocasions de gol i Sam va tenir una bona opció en el darrer quart d'hora, però es va trobar amb la resposta del porter mallorquí Xavi Ginard, que aquesta temporada defensa la porteria de l'Olot. Amb aquesta victòria l'Atlètic Balears s'acomoda a la zona tranquil·la de la classificació.

San Fernando 2 - 0 CD Eivissa

Els jugadors del San Fernando celebren el gol davant l'Eivissa

Per altra banda, l'Eivissa està patint aquesta temporada en una categoria que, de moment, sembla que li ve un poc grossa, i ha perdut (2-0) a San

A la segona meitat els pitiüsos varen cercar la reacció i varen estar a punt d'empatar amb un xut de Carri que es va estavellar al pal. El San